mandag 12. september 2011

Til barnerommet




Anna skal ikke flytte inn på eget rom før over nyåret, men liker å planlegge:) Hun skal få navnet sitt på døra, men jeg har ikke funnet noen jeg liker. Derfor har jeg kjøpt helt enkle trebokstaver på Panduro og malt dem selv. Jeg pyntet dem med bordpynten fra dåpen hennes, og ble egentlig ganske fornøyd:)



Så fant jeg ut at jeg skulle ta i bruk lampeskjermen fra forrige innlegg. Rev av alt stoffet så jeg bare hadde "skjelettet" igjen. Sprayet med samme sølvspray som lampen og festet på enda mer av bordpynten fra dåpen, veldig greit å få brukt det til noe. Festet også på en lenke med julelys, enten så skal disse fjernes helt eller erstattes med en lenke med blank ledning. Hva syns du, med eller uten lys?

(Har ikke bilde uten lys)

fredag 9. september 2011

YouTubefavoritter.

Jeg sitter stadig og surfer på YouTube, det er så utrolig masse rart, morsomt og fint der. Så jeg tenkte jeg skulle dele favoritt-lista mi med dere.

Første er fra en high school oppsetning av Aida, syns  det er en nydelig versjon av Written in the Stars.

 



 Disse to er et artig par som begge synger utrolig bra. I tillegg synger de en sang fra yndlingsmusikalen min Wicked (pluss litt tull på slutten)




Denne jenta er helt utrolig. Hun kan synge fletta av de fleste og man klarer så og si ikke høre forskjellen på henne eller noen av Disney prinsessene. Bare hør selv.




Dette er Anna sin yndlingssang. Det må være riktig versjon og helst vil hun se denne videoen samtidig. Så hun og pappaen sitter ofte og ser på denne når hun er utålmodig og mamma er litt treig med å lage mat;)




Denne karen her jobber faktisk for Disney, dog ikke som stemmeskuespiller. Underholdende, morsomt og vakkert:)




Sist men ikke minst: one man living orchestra... Helt utrolig fascinerende hva denne fyren får til kun med sin egen stemme. Og så er det fint å høre på også!!



Ha en god fredagskveld alle:)

Første oppussingsobjekt

Vi skal flytte!! Allerede neste uke pakker vi sakene (vel, teknisk sett så pakker vi nå) og flytter til Stord. Vi flytter inn i min oldemors gamle hus som ble totalrenovert for et par år siden, kjempefint har det blitt. Fine omgivelser krever fint innhold, og siden møblemanget vårt er et vakkert sammensurium av mørkt tre, lyst tre, Ikea-møbler og bruktfunn. De fleste av disse skal nå pusses opp etter hvert, det er hvertfall planen.

Jeg var på Fretex i går for å gi bort noen esker med bøker og poser med klær, og da fant jeg meg en fin lampe som ble mitt første oppussingsobjekt. Glemte å ta bilde av den som den var, men foten hadde lik farge som denne lampen her:



Den hadde denne skjermen her, men den skjulte jo øverste delen av den fine lampefoten (ikke er den særlig lekker heller etter min smak), så den skal jeg heller finne på noe lurt med senere.



Lampefoten fikk seg noen omganger med spraylakk på boks. Debaterte med meg selv om jeg ville ha sølv eller hvitt, men butikken valgte for meg siden de var tom for hvitt;) Brukte metallic sølv hobbylakk fra Biltema, koster bare 59.90 og jeg syns resultatet ble ganske fint. Og med ny skjerm fra Living, der alle lampeskjermer var på tilbud med 50% avslag så ble jeg strålende fornøyd med mitt første prosjekt.




Er jo nå skikkelig inspirert til å begynne på andre prosjekter, men det er pakking som står på menyen, så får vi se om jeg klarer å ta med meg inspirasjonen til det nye huset;)