torsdag 17. februar 2011

1 month in Lala-land

Tiden har virkelig flydd forbi meg de siste månedene. Særlig den siste måneden, for 19. januar kom lille Anna til verden. En uke etter at jeg grublet på om alt var klart hadde jeg plutselig bruk for alt. Lille jenta mi hadde det travelt og ville ut tre uker før tiden, og det på 1,5 time!! Heldigvis stresser hun ikke nå når hun er ute da, hun har har et heller bedagelig vesen:)

Helt ny i verden
Det å bli mamma kan egentlig ikke beskrives som annet enn fantastisk:) Jeg var forberedt på det verste når det gjaldt både fødsel og barseltiden, men det har gått over all forventning. Kjapp fødsel uten komplikasjoner, noe som førte til lite smerter etterpå... I tillegg er lillegull rolig og snill, og hun har heldigvis ikke vist noen tegn til kolikk (bank i bordet og kryss i taket).  Ingen barseltårer på meg heller, så jeg har kunnet kose meg maks med jenta vår:)

Gladjenta, 1 uke gammel:)
Min kjære har nå flydd rundt og vasket hus, hentet på vann og mat til meg, laget middag, fyrt i ovnen og jeg vet ikke hva i 1 måned, mens jeg har stort sett bare drevet med babykos... Dette har vært en stor grunn til at jeg har hatt en så bra barseltid, og jeg setter utrolig stor pris på det.

Det har heldigvis blitt litt tid til pappakos innimellom husarbeidet;)
Mammakos
Nå har vi levd i en unntakstilstand i en måned (om 2 dager), en unntakstilstand som kommer til å vare livet ut. Jeg er så utrolig stolt over lillejenta mi, og selv om andre kanskje mener noe annet tar de FEIL, jeg har den fineste babyen;p
Se mormor, jeg har øyne:)
Allerede vokser hun ut av de minste klærne, noe mamma ikke er helt begeistret for, babyen min blir større... Ser for meg at de neste årene kommer til å bli fyllt med en blanding av begeistring og fortvilelse etter hvert som lillejenta blir større. Man vil jo at de skal vokse og klare seg selv, men så blir det så trist når de ikke er babyen til mamma lenger. Så jeg lever lykkelig videre i min lille boble av babylykke mens jeg kan, det går over så alt for fort.