onsdag 27. oktober 2010

What to sow?

Snille mamman min har allerede kjøpt julegave til meg: en symaskin, denne skjønnheten her, Husqvarna Viking E20 :


Så står den her da, ensom og forlatt i eska si i stua... Jeg aner ikke hvor jeg skal begynne. Er det noen som har noen gode forslag til en som knapt har rørt en symaskin siden ungdomsskolen? Målet er en vakker dag å sy lappeteppe, men for nå tror jeg litt mindre prosjekter er litt mer realistisk....

søndag 24. oktober 2010

Harrytur?

Jeg blir nok aldri noen mesterblogger, men når man har bekkenløsning og tilbringer storparten av dagene på sofaen er det begrenset hvor mye spennende man har å skrive om. Denne uka bestemte jeg og min kjære oss for å gjøre noe produktivt mens vi har muligheten, og ikke minst mens jeg er såpass god til beins. Vi pakket sakene og dro på Harrytur. For de som har en viss peiling på geografi så er det et stykke fra Haugesund til svenskegrensa, men hva gjør vel det når man kan slå to fluer i en smekk og besøke familie på østlandet i samme slengen? De fleste som tar handleturen over grensa handler kjøtt, alkohol, tobakk og godterier, er vel det som er harrytur. Men vi hadde et annet mål i sikte, nemlig babyutstyr. (Ble med litt harryhandel hjem også da)

Fikk kjøpt Britax bilsete til en billig penge, jeg ville egentlig ha et knalltøft i rosa og dongeri, men siden han far mente at en eventuell framtidig gutt ville blitt traumatisert av å sitte i et rosa sete ble det en mer fornuftig gråfarge;)


En vugge veldig lik denne har blitt vår, det var faktisk far i huset som ville ha en vugge mini kan sove i ute i stua om dagen. Mor syns heller ikke det var så dumt;)


Fineste ammeputa med mummitrollet på, bare at min er i beige:)




Denne kjøpte vi ikke i Sverige da, men på Jysk på vei hjem. Kjempefin vippestol med Ole Brumm på (håper det er greit at jeg bruker dette bildet.)


Kjøpte også babycall, stelleveske og et mykt og deilig lammeskinn til vinterbabyen vår, så lommeboka var ganske slank og fin da vi kom hjem igjen ja....


I tillegg til handling i Sverige har min kjære vært på nettet og kjøpt de søteste babyklærne!! Bare se:
Ja, jeg er litt glad i Ole Brumm og Disney, så skal ikke se bort fra at mini får mer utstyr som er Disney-relatert;)